TROBADA DE XARXES D’INTERCANVI DE CONEIXEMENTS DE BARCELONA I PROVINCIA 18 – 19 de maig de 2013

Aquesta trobada l’organitza cada any la XARXA de Castelldefels, una de les Xarxes capdavanteres a Catalunya.  El lloc de trobada és Can Fulló una masia a prop de Mataró que reuneix molt bones condicions d’estada i  per fer grups.

Aquest any hem participat els  grup de Castelldefels, 9 Barris, Can Basté, La Torrassa ( nou d’aquest any) i Vic ( també nou).

La jornada de dissabte estava organitzada per fer una breu presentació dels grups en arribar i a continuació es van fer dos grups de tallers: un grup de 11 a 12,30 i l’altre grup de 12,30 a 14 h. A cadascú d’aquest horaris hi havia 5 o 6 talers per triar.  De 14,30 a 16,30 vam tenir temps per dinar i per canviar impressions amb diferents participants, i a la tarda es van fer una altra tanda de tallers amb dos horaris diferents.  Les participants de Can Basté només vam poder assistir-hi al primer taller de la tarda ja que anàvem en autocar i aquest tenia la sortida a l’hora de començar la segona tanda de la tarda.  Forca gent es va quedar a  dormir per poder participar dels tallers de la tarda  i dels del diumenge al matí.

L’ambient va estar molt agradable i de comunicació espontània.  Pot ser es va trobar a faltar ( des del nostre punt de mira ) alguna breu reflexió col·lectiva de la importància de les xarxes, especialment en aquest moment en que sembla que tot ho domina les transaccions econòmiques i en la que els poders públics estan deixant d’aportar recursos per tirar endavant projectes culturals a l’abast de tothom.

També hauria estat bé ( al nostre parer ) dedicar un breu temps col·lectiu a comunicar cada  xarxa en quin moment es troba i els encerts i dificultats concretes en que es mouen.  Compartir aquestes realitats ens pot ajudar a tothom a avançar de manera més eficaç.

P1020331P1020332  P1020340P1020338

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s